weer een jaar voorbij

1 januari 2019 wij bestaan twee jaar en dat is een goed teken,want wij staan nog steeds open voor nieuwe leden bij onze vereniging.

We zijn al uitgebreid naar 6 leden maar er mogen meerdere leden aan toegevoegd worden zodat wij een volledig team vormen

Wat wij graag willen om eens gezamelijk een activiteit te doen zonder enige verplichting,wij zouden heel graag uw reactie willen ontvangen van wat jullie willen doen,ik zie dat graag tegemoet zodat we samen een plan kunnen trekken, van dit willen wij doen,langzaam aan breekt de lente weer aan en ook tijd om een buiten activiteit te organiseren.

wij zoeken nog naar een geschikte lokatie, en heb er een op het oog dat is vliegveld Weeze in Duitsland ,maar Weeze is een hele mooie lokatie waar vroeger de engelse leger eenheid zat daar oefenen nu ook politie Defensie, en ook airsofters kennen deze plaats maar al te goed.

Dus heeft u de energie om deel te nemen aan onze activiteit laat het mij dan weten op mijn contact formulier die u elders aantreft op mijn website.

Wij de Dutch Warriors zien u ook graag bij het N.A.C in Geldermalsen het evenementgebouw van de NABV

TOT ZIENS BIJ THE DUTCH WARRIORS