EEN GESLAAGDE DAG

 zaterdag 15 september 2018 was de ledendag bij het NAC Geldermalsen het was een geslaagde dag met veel leden die toch even kwamen kijken,ook naar het kampioenschap CQB.

Ook mensen die niet wisten dat er een airsoft vereniging in Geldermalsen was en op deze wijze kennis konden maken met het airsoft gebeuren vonden het erg interesant om te horen en te zien waar wij dagelijks mee bezig zijn.

Niet alleen als vrijwilliger maar tevens ook als leerling in de airsoftwereld is er veel te leren en dat doe ik vaak genoeg en je wordt er steeds handiger in zoals ik al beschreef op mijn website de boss training is er een onderdeel van.

Zo ook het E.H.B.O certificaat halen plus de AED bedienen hartmassage geven dit alles heb ik gedaan bij het NAC hier is alles te leren.

Dus mensen schroom niet en wordt lid van de NABV dit alles wordt op mijn website weer gegeven wat je moet doen om lid te worden het is en blijft een mooie sport.

Als je dit alles gedaan hebt de VOG aangevraagd hebt dan kan je hierna je pasje NABV aanvragen tegelijk met je VOG,dan is het klaar en kan jij je eigen airsoftwapen kopen en s,avonds en op zaterdag schieten bij het NAC te Geldermalsen hopelijk zien wij elkaar hier.

kijk en lees mijn website en klik eens door naar de website van het NABV

http://www.nabv.nl

Ook de open dag op zondag werd goed bezocht,mensen weten nu het NAC te vinden aan de Tielerweg 9 te Geldermalsen waar wij onze sport beoefenen.