Onze partners

Als Airsoftclub Arnhem hebben we nog 2 partners en wel de Darkshop in Someren en de Com-batshop in Geldermalsen. Wilt u meer weten over deze shops ga dan naar de sites van betreffende shops.

Klik Hier om naar de site van Darkshop te Someren te gaan.

Darkshop is een online legerdump die opgericht is in 2009 en uitgegroeid tot een van de grootste online legerdumps van het land. In onze online legerdump kunt u naast legerkleding ook terecht voor  o.a legerkisten, bomberjacks, legerbroeken, camouflage kleding, legerjassen en commando truien. Maar we hebben ook leger accessoires zoals camouflagenetten, legertassen, legerverf, bivakmutsen, veldflessen, plunjezakken, bontmutsen, en koppelriemen.  Wij verkopen merken zoals 101INC, Fostex, Fosco, Longhorn, Swiss eye, Kosumo, Stealth.

www.com-bat.nl

Com-bat Geldermalsen heeft ook div airsoft artikelen de meeste airsofters weten deze winkel makkelijk te vinden,en zij doen ook de meeste zaken met de NABV te Geldermalsen klik op bovenstaande link die u rechtstreeks naar de website leiden zoals ik gehoord heb dat Maikel Lindsen een nieuw pand heeft gevonden in Geldermalsen en hij gaat verhuizen naar dit nieuwe pand kortbij de NABV in de buurt wij wensen Maikel veel succes met de verhuizing