Onze partners

Als Airsoftclub Arnhem hebben we nog 2 partners en wel de Darkshop in Someren en de Com-batshop in Geldermalsen. Wilt u meer weten over deze shops ga dan naar de sites van betreffende shops.

Klik Hier om naar de site van Darkshop te Someren te gaan.

Darkshop is een online legerdump die opgericht is in 2009 en uitgegroeid tot een van de grootste online legerdumps van het land. In onze online legerdump kunt u naast legerkleding ook terecht voor  o.a legerkisten, bomberjacks, legerbroeken, camouflage kleding, legerjassen en commando truien. Maar we hebben ook leger accessoires zoals camouflagenetten, legertassen, legerverf, bivakmutsen, veldflessen, plunjezakken, bontmutsen, en koppelriemen.  Wij verkopen merken zoals 101INC, Fostex, Fosco, Longhorn, Swiss eye, Kosumo, Stealth.

www.com-bat.nl

Com-bat Geldermalsen heeft ook div airsoft artikelen de meeste airsofters weten deze winkel makkelijk te vinden,en zij doen ook de meeste zaken met de NABV te Geldermalsen klik op bovenstaande link die u rechtstreeks naar de website leiden zoals ik gehoord heb dat Maikel Lindsen een nieuw pand heeft gevonden in Geldermalsen en hij gaat verhuizen naar dit nieuwe pand kortbij de NABV in de buurt wij wensen Maikel veel succes met de verhuizing

QTAC Wouw http://www.qtac.nl

zij hebben een nieuwe lokatie om te skirmen Combat outpost een CQB-3000m2 in zuid holland adres Boezemweg 5e 3255MC Oude Tonge telefoon 0165-201052.

De Arnhemse Airsoft Club wenst Qtac veel succes en wij zullen spoedig gebruik gaan maken van deze lokatie.

kijk ook op de website van combat outpost https://www.combatoutpost.nl